Hrozny na výrobu tohoto prosecca se sbírají v polovině září výhradně ručně. Toto Prosecco je pracováváno v biodynamickém režimu, s maximální opatrností a s důrazem na nejvyšší kvalitu.
Odrůda: 100% Glera.
Zbytkový cukr: 5,5 g/l, alc.: 11,5%, obsah: 0,75l.
Millesimato prosecco znamená v překladu ročníkové prosecco - nejvyšší možná kvalita DOCG...
Hrozny na výrobu tohoto prosecca jsou sbírány ručně na konci září. Víno má slámově žlutou barvu...
Jedná se o tradiční postup při výrobě prosecca, tedy prosecco ponechané na kalech - sui leviti,...
Popis produktu není dostupný
ROČNÍKOVÉ PROSECCO - nejvyšší možná kvalita DOCG prosecca. Hrozny na výrobu tohoto prosecca se...
Hrozny na výrobu tohoto prosecca se pěstují v nadmořské výšce 250-300 metrů a sbírají se ručně na...
Nastavení