Champagne Brut Nature

Neohodnoceno
 
Novinka
  • 1 z 4
 

Toto křišťálově čisté šampaňské se stává klenotem při výjimečných okamžicích. Vyrábí se z nejlepších hroznů odrůdy Chardonnay a neobsahuje žádný cukr. Jeho vůně je svěží, elegantní a jemná. Na chuti cítíme krásné tóny citrusových plodů a bílých květů. Je vhodné jako aperitiv, může být servírováno k předkrmům, rybám a plodům moře.

Odrůda: 100% Chardonnay

Zbytkový cukr: 0 g/l., alc.: 12%

Rozdělení šumivých a perlivých vín dle zbytkového cukru

  • "brut nature" - "přírodně tvrdé": méně než 3 gramy cukru/litr (cukr nebyl po druhotném kvašení dodán)
  • "extra brut" - "zvláště tvrdé": obsah cukru mezi 0 až 6 g/litr
  • "brut" - "tvrdé": obsah cukru nižší než 12 g/litr
  • "extra dry" - "extra sec" - "zvláště suché" - "extra suché": obsah cukru mezi 12 až 17 g/litr
  • "sec" - "dry" - "suché": obsah cukru mezi 17 až 32 g cukru/litr
  • "demi-sec" - "medium-sec" - "polosuché": obsah cukru mezi 32 až 50 g/litr
  • "doux" - "sweet" - "sladké": obsah cukru je vyšší než 50 g cukru/litr
Dostupnost Skladem
949 Kč    
Kód produktu 0230
Značka A. Bergere, Champagne, Francie
Kategorie Šumivá vína a sekty
 
  • 2013 Sekt Brut Nature 1024 0076
    Riesling Sekt Brut Natur 101, 2015
    Skladem Značka: Rebenhof - region Mosel, Německo
    Tento sekt se vyrábí z odrůdy Ryzlink stejnou tradiční metodou jako 'šampaňské', tedy sekundárním...

    599 Kč
  • A. Bergere Champagne Rose Brut Novinka 0226
    Champagne Cuvée Rosé Brut
    Skladem Značka: A. Bergere, Champagne, Francie
    Odrůda Chardonnay, která v tomto růžovém šampaňském dominuje, mu dává unikátní chuť a jemnost. Má...

    949 Kč
  • Sanfeletto Frizzante Le Guizze new 0103
    Le Guizze Veneto IGP, Vino Frizzante
    Skladem Značka: Sanfeletto - provincie Treviso, region Benátsko, Itálie
    Hrozny na výrobu tohoto frizzante se sbírají ručně koncem září. Vyniká jemnou zlatavou barvou se...

    189 Kč
 
Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.