Toto růžové víno z hroznů odrůd Barbera a Nebbiolo se 12 hodin maceruje a po té začíná proces fermentace v nerezových tancích při kontrolované teplotě 15° C, která trvá přibližně tři týdny. Po 3 měsících pobytu na kalu je toto růžové víno připraveno k nalahvování. Je to čerstvé svěží víno, které si skvěle můžete vychutnat jako mladé víno s rozličnými pokrmy. Ve vůni cítíme lesní jahody a třešně. Jeho chuť je jemná a harmonická, na patře je svěží a čerstvé a má výraznou chuť díky tříslovinám získané z hroznů Nebbiolo. Barva je světle rubínová.
Odrůda: Barbera a Nebbiolo
Suché víno, zbyt. cukr: 3 g/l, alc.: 12,5%.
Popis produktu není dostupný
Vůně vína je příjemná a svěží, na chuti je ovocná, cítíme maliny a červené pomeranče. Výborně se...
Chiaretto je ušlechtilé víno z oblasti Valtenesi, které se vyznačuje jedinečnou svěžestí a...
Bardolino je mladé víno z vinic ledovcového původu na východních svazích jezera Garda. Je...
Macerací červených hroznů, které jsou v oblasti Castellinaldo velice rozšířené, získává toto víno...
Odrůdu Zweigeltrebe vyšlechtil Fritz Zweigelt křížením odrůd Svatovavřinecké a...
Nastavení
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.
Děkujeme za pochopení.