Vino Rosato, 0,75l, 12,5% alc., 2018

6 hodnocení
 
 

Toto růžové víno z hroznů odrůd Barbera a Nebbiolo se 12 hodin maceruje a po té začíná proces fermentace v nerezových tancích při kontrolované teplotě 15° C, která trvá přibližně tři týdny. Po 3 měsících pobytu na kalu je toto růžové víno připraveno k nalahvování. Je to čerstvé svěží víno, které si skvěle můžete vychutnat jako mladé víno s rozličnými pokrmy. Ve vůni cítíme lesní jahody a třešně. Jeho chuť je jemná a harmonická, na patře je svěží a čerstvé a má výraznou chuť díky tříslovinám získané z hroznů Nebbiolo. Barva je světle rubínová. 

Odrůda: Barbera a Nebbiolo

Suché víno, zbyt. cukr: 3 g/l, alc.: 12,5%.

Dostupnost Skladem
289 Kč    
Kód produktu 0192
Značka Monchiero Carbone, provincie Cuneo, region Piemont, Itálie
Kategorie Růžová vína
 
  • Francone Valsellera Brut Rosé Metodo Classico 0529
    Valsellera Rosé Brut Metodo Classico, 12,5% alc.
    Skladem Značka: Francone, provincie Cuneo, region Piemont, Itálie
    Valsellera Rosè Brut je neobvyklá a alternativní produkce ve vinařské oblasti Piemontu. Toto rosé...

    679 Kč
  • BIB s logem 0218
    Vino Chiaretto DOC, 10l box, 12% alc., 2019
    Skladem Značka: Marsadri - provincie Brescia, region Lombardie, Itálie
    Vůně vína je příjemná a svěží, na chuti je ovocná, cítíme maliny a červené pomeranče. Výborně se...

    1 800 Kč
  • Gili Rosato LAurora 0512
    Rosato L'Aurora 2017
    Skladem Značka: Gili, provincie Cuneo, region Piemont, Itálie
    Macerací červených hroznů, které jsou v oblasti Castellinaldo velice rozšířené, získává toto víno...

    289 Kč
 
Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.