DOPRAVA ZDARMA PRAHA 1-15 NAD 1000 KČ

Monkey Roso Vino da Tavola, Monchiero Carbone, 2022

Kód: 0350
249 Kč
Skladem

Toto růžové víno z hroznů odrůd Barbera a Nebbiolo se 12 hodin maceruje a po té začíná proces fermentace v nerezových tancích při kontrolované teplotě 15° C, která trvá přibližně tři týdny. Po 3 měsících pobytu na kalu je toto růžové víno připraveno k nalahvování. Je to čerstvé svěží víno, které si skvěle můžete vychutnat jako mladé víno s rozličnými pokrmy. Ve vůni cítíme lesní jahody a třešně. Jeho chuť je jemná a harmonická, na patře je svěží a čerstvé a má výraznou chuť díky tříslovinám získané z hroznů Nebbiolo. Barva je světle rubínová. 

Odrůda: Barbera a Nebbiolo

Suché víno, zbyt. cukr: 3 g/l, alc.: 12,5%.


Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz