Toto víno Rosso Garda Brolo se vyrábí z odrůd typických pro vinice na svazích kolem jezera Garda: Groppello Gentile, Marzemino, Barbera a Sangiovese. Na vůni cítíme lehký tón mandlí, na chuti je jemné a delikátní.Výborně se hodí k masovým pokrmům, k roastbeefu,ale i k nejrůznějším úpravám masa vepřového, stejně jako k drůbeži, ale i sýrům.
Suché víno, zbytkový cukr: 1,1 g/l, alc.: 12,5%.
Popis produktu není dostupný
JB nebo-li Jeroboam je označení velikosti obsahu láhve o objemu 3l. Tato láhev tedy pojme objem...
Odrůda Lagrein je typická pro oblast Jižního Tyrolska. Specifické mikroklima s vysokými rozdíly...
MG nebo-li Magnum je označení velikosti obsahu láhve o objemu 1,5l. Tato ne moc běžná velikost...
Amarone je tradiční a unikátní metoda výroby vína z hroznů, které jsou usušeny na stojanech, poté...
Barolo je víno výjimečné kvality, které se získává z hroznů Nebbiolo, jež byly vyšlechtěny kolem...
Nastavení
Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.
Děkujeme za pochopení.