Hrozny na výrobu tohoto prosecca se sbírají v polovině září výhradně ručně. Toto Prosecco je pracováváno v biodynamickém režimu, s maximální opatrností a s důrazem na nejvyšší kvalitu.
Odrůda: 100% Glera.
Zbytkový cukr: 5,5 g/l, alc.: 11,5%, obsah: 0,75l.
Novým přírůstkem v nabídce vinařství Sanfeletto je unikátní růžové prosecco, které má krásnou,...
Toto šumivé víno je vyráběno stejnou metodou kvašení v nerezových tancích jako známější Prosecco,...
Toto velice jemně perlivé prosecco navazuje na nejstarší tradici výroby prosecca. V dřívějších...
Popis produktu není dostupný
Hrozny na výrobu tohoto prosecca se pěstují v nadmořské výšce 250-300 metrů a sbírají se ručně na...
Jedná se o tradiční postup při výrobě prosecca, tedy prosecco ponechané na kalech - sui leviti,...
Hrozny na výrobu tohoto frizzante se sbírají ručně koncem září. Vyniká jemnou zlatavou barvou se...
Nastavení