Vino Rosato, 0,75l, 12,5% alc., 2018

Neohodnoceno
 
 

Toto růžové víno z hroznů odrůd Barbera a Nebbiolo se 12 hodin maceruje a po té začíná proces fermentace v nerezových tancích při kontrolované teplotě 15° C, která trvá přibližně tři týdny. Po 3 měsících pobytu na kalu je toto růžové víno připraveno k nalahvování. Je to čerstvé svěží víno, které si skvěle můžete vychutnat jako mladé víno s rozličnými pokrmy. Ve vůni cítíme lesní jahody a třešně. Jeho chuť je jemná a harmonická, na patře je svěží a čerstvé a má výraznou chuť díky tříslovinám získané z hroznů Nebbiolo. Barva je světle rubínová. 

Odrůda: Barbera a Nebbiolo

Suché víno, zbyt. cukr: 3 g/l, alc.: 12,5%.

Dostupnost Skladem
250 Kč    
Kód produktu 0538
Značka Monchiero Carbone, provincie Cuneo, region Piemont, Itálie
Kategorie Růžová vína
 
 
Tento web používá soubory cookies. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.